maandag 29 januari 2018

100!

Ik weet niet wie ze meegeteld heeft, maar dit is alweer mijn 100e blogpost over de belevenissen met Tante Lies.

Wat is er in die tijd gebeurd? Tante heeft in 1329 dagen 38975 kilometers afgelegd, dat is ruim 29 kilometer per dag gemiddeld. Ze is twee keer gewond geraakt, een keer door een auto, en een keer door een brommer.

Mijn broekriem is een gaatje strakker gezet, mijn kuiten zijn een stukje dikker geworden, mijn kop een stukje dunner. Verder heeft Tante Lies drie zwarte banden, en ik maar één.

Bij de statistieken van dit blog heb ik ontdekt dat ik de meeste views krijg als ik me voor mijn raap laat rijden. Dat heb ik er niet voor over...

En hoe nu verder? Op naar de vierde ster op de Schaal van Wilco, en kort daarna virtueel de wereld rond langs de evenaar (40075 km).

En af en toe een verhaaltje op dit blog, zolang ik er plezier aan beleef en ik ook moet lachen om sommige reacties van de lezers.

Een ouwe foto, maar dan sta ik er ook eens op.

Groet

Erwin en Tante Lies


10 opmerkingen:

 1. Hoi Erwin,

  Proficiat! Heel herkenbaar allemaal! Ondertussen ben ik al iets verder dan 100 posts, op de kop af 260 staat de teller.
  Ook mijn riem kon in de loop der jaren wat strakker, en mijn kop werd ook wat smaller, m'n kuiten zijn wel hetzelfde gebleven..........De velomobiel heeft ook meer zwarte banden dan ik heb, ook bij mij blijft het steken bij één..........

  Inderdaad typisch, ook bij mijn meest gelezen blogs staan een paar crashes en/of reparaties.........Maar ook testen en dergelijke!

  Ondertussen zijn er 6 sterren gescoord op de schaal van Wilco, maar dan wel met 2 fietsen.........Ging in stilte voorbij, het lijkt niet zoveel meer uit te maken........

  Maar net als jij opmerkt, af en toe een blogje schrijven, blijven fietsen en vooral plezier in alles houden! Heel belangrijk!

  Groeten, Adri.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd. Blijven bloggen is best wel een uitdaging ;-). Er zijn velen die er mee beginnen maar veel minder die het ook volhouden.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Erwin,

  Bij mij loopt het een beetje anders.. ruim 300 blogberichten, een gaatje erbij in de riem, omdat ik veel teveel in restaurants zit, maar nog wel strakke kuiten. Groeten vanuit Helsingborg deze keer. En inderdaad, ook De Bak heeft de zwarte band al enige tijd te pakken, maar heeft mij nog niet weten te vloeren.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Kon je niet eerst snel nog 1025 km fietsen? Dan had je meteen je vierde ster tegelijk met de 100ste blogpost kunnen melden ;-) Gewoon doorgaan zolang het leuk blijft.
  Jan (met +1000 blogposts)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee, de vierde ster verdient een eigen blogpost vind ik. En natuurlijk komt 75 km verder de blogpost over de "virtuele reis om de aarde langs de evenaar". ;-)

   Verwijderen
  2. Zo kom je snel aan 200 blogposts ook...

   Verwijderen