zondag 1 januari 2017

De kop is eraf...nu de rest nog.

Vandaag had ik een lichte post-Oud&Nieuw vermoeidheid, dus heb ik Tante Lies vanmiddag even uit de schuur gehaald om het jaar feestelijk in te luiden met een kou-en-mist-ritje van 45 kilometer.
Onderweg kreeg ik meteen mijn eerste lekke band van 2017. Ik vond al dat ik erg langzaam ging, en in eerste instantie weet ik dat aan het spijkertje dat ik nog in mijn hoofd had, maar het was toch een spijkertje (of iets anders scherps, ik heb het niet teruggevonden) in mijn rechtervoorband.

En wat heeft 2016 me nu gebracht? In 2015 had ik nog ruim 11.000 km met de Strada gereden, in 2016 bleef ik steken bij 9714 kilometer. De belangrijkste oorzaak daarvan zijn de 60 dagen waarop ik niet met de velomobiel kon rijden omdat Tante 2x in de prak werd gereden.

En wat gaat 2017 brengen? Hopelijk zo min mogelijk ongelukken en lekke banden, en lekker veel kilometertjes, zodat ik hopelijk over een maand of drie eindelijk de derde ster op de schaal van Wilco op Tante's zijkant kan plakken...

Ik wens jullie allemaal een veilig en fijn 2017!

Groet

Erwin en Tante Lies

3 opmerkingen:

 1. Goed hoor, gelijk al 45 km gereden. Dat kan ik nog niet melden.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb gisteren nog even een korte route gereden om op een rond getal uit te komen. 10200 kilometers gereden. Nog 1200 tot de ervaren velomobilisten status van 50000 kilometer. Ik verwacht dit jaar minder te rijden, ook al in verband met tripjes voor werk en mijn knieoperatie.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Erwin,

  Gelukkig Nieuwjaar! Inderdaad goed begonnen, gelijk die kater verjagen met even doortrappen! Ik had geen kater, maar ben natuurlijk ook even gaan "luchten"..........
  Hopelijk laat iedereen Tante een beetje met rust onderweg in het nieuwe jaar, dan kan ze doen waar ze goed in is: kilometers maken!

  Groeten, Adri.

  BeantwoordenVerwijderen